ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ - ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΟΥΣ ΚΥΚΛΟΥΣ (Α’ & Β’) ΣΕΜΙΝΑΡΙΩΝ ΨΥΧΟΛΟΓΙΑΣ


 

Την Κυριακή 13/06/21 στις 19:00 θα πραγματοποιηθεί η ΔΩΡΕΑΝ ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ - ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΟΥΣ ΚΥΚΛΟΥΣ (Α’ & Β’) ΣΕΜΙΝΑΡΙΩΝ ΨΥΧΟΛΟΓΙΑΣ

Όσοι έχετε δηλώσει συμμετοχή θα λάβετε ενημερωτικό email με τις απαραίτητες πληροφορίες για την διαδικασία.


Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε πως ο Β΄ κύκλος δωρεάν διαδικτυακών σεμιναρίων του Psycho-Logic.gr, ολοκληρώθηκε την Κυριακή 23/05/2021.

Τα ΝΕΑ σεμινάρια ''Η ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ΘΑΝΑΤΟΥ (ΤΟΥ ΠEΝΘΟΥΣ & ΤΗΣ ΑΠΩΛΕΙΑΣ)'' - ''Η ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ ΤΗΣ ΑΝΘΕΚΤΙΚOΤΗΤΑΣ'' θα μεταφερθούν στον Γ΄ κύκλο ΔΩΡΕΑΝ διαδικτυακών σεμιναρίων. Σχετικά με την έναρξη του Γ΄ κύκλου θα ενημερωθείτε με προσωπικό  email και ειδικό ανακοινωθέν από τις σελίδες μας.

 

ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ - ΣΥΖΗΤΗΣΗ

ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΟΥΣ ΚΥΚΛΟΥΣ (Α’ & Β’) ΣΕΜΙΝΑΡΙΩΝ ΨΥΧΟΛΟΓΙΑΣ

 

Οι συνεργάτες μας σύμβουλοι ψυχικής υγείας, προκειμένου να ολοκληρωθούν και επίσημα οι δύο κύκλοι ΔΩΡΕΑΝ σεμιναρίων μέσω τηλεδιασκέψεως που πραγματοποιήθηκαν εν μέσω καραντίνας στο πρόσφατο παρελθόν, θα ορίσουν μια ακόμη τελευταία (για τις διακοπές του καλοκαιριού) διαδικτυακή συνάντηση - συζήτηση διάρκειας 120 λεπτών, προκειμένου να συζητηθούν τα διάφορα θέματα των σεμιναρίων με τους συμμετέχοντες/ουσες και για όποιες πιθανές  απορίες σας σε συγκεκριμένα ειδικά ή και γενικά θέματα ψυχικής υγείας που αναπτύχθησαν δημόσια σε εισηγήσεις τους.

Ωστόσο, να σημειωθεί ότι η τελευταία συνάντηση μας θα γίνει ΔΩΡΕΑΝ και διαδικτυακά (να σημειωθεί ότι η προτελευταία συνάντηση και προσωπική γνωριμία συνεργατών και συμμετεχόντων/ουσών στα σεμινάρια μας έγινε μόλις πρόσφατα στο γνωστό βιβλιοπωλείο Books & Beans, στο Παγκράτι, στην Αθήνα) με τον ίδιο ακριβώς τρόπο διεξαγωγής των σεμιναρίων μέσω τηλεδιάσκεψης, ούτως ώστε να σας δοθεί με αυτόν τον τρόπο η δυνατότητα να λάβετε μια πιο ολοκληρωμένη ενημέρωση τόσο για τα σεμινάρια που προηγήθηκαν, όσο και για τους νέους κύκλους που θα γίνουν από Σεπτέμβριο.

Ενδεχομένως, εν μέσω καλοκαιριού 2021 και ανάλογα με τα εκάστοτε αιτήματα να διεξαχθούν κάποια επαναληπτικά σεμινάρια δια ζώσης ή διαδικτυακά.

 

Παρακαλείσθε να δηλώσετε συμμετοχή για την συγκεκριμένη τελική μας συνάντηση στην παρακάτω φόρμα, για να ενημερωθείτε για την ακριβή ημερομηνία και ώρα της διεξαγωγής της.

 

ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΠΑΤΗΣΤΕ εδώ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΑΣ.

 

Σας ευχαριστούμε θερμά για τις συμμετοχές σας σε όλα μας τα δωρεάν διαδικτυακά σεμινάρια αφού συνολικά οι συμμετοχές και εγγραφές ξεπέρασαν τα 1.450 άτομα, ελπίζουμε βέβαια ότι τα σεμινάρια ψυχολογίας να ανταποκρίθηκαν στις προσδοκίες σας και να ήταν εν τέλει χρήσιμα για εσάς.

Τέλος, θα χαρούμε ιδιαίτερα να σας έχουμε και πάλι κοντά μας και για τους επόμενους μελλοντικούς κύκλους των νέων και επαναληπτικών-αναβαθμισμένων σεμιναρίων μας.

 

Υστερόγραφο: Για κάθε ενδιαφερόμενο τοπικό και θεσμικό φορέα, σύλλογο ή οργανισμό που επιθυμεί την διεξαγωγή (δια ζώσης ή διαδικτυακά) μέρους ή όλων εκ των επτά (7) εξειδικευμένων πρότυπων Σεμιναρίων Ψυχολογίας, να επικοινωνήσει μαζί μας για περισσότερες πληροφορίες psychologic.gr@gmail.com

 


Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις