O οργανισμός Psycho-Logic.gr (Ψυχο-Λογική) παρουσιάζει έναν κύκλο ενημερωτικών σεμιναρίων ψυχολογίας.

 

Ο κύκλος θα παρουσιαστεί διαδικτυακά σε εννέα (9) ξεχωριστές συναντήσεις, διάρκειας δύο ωρών - Σάββατο απόγευμα στις 19:00.


 Σκοπός των σεμιναρίων είναι: η διάδραση, η ενημέρωση, ο στοχασμός, ο διάλογος, η αναζήτηση, η αναγνώριση, η εφαρμογή στην καθημερινότητά μας και η γνωριμία του γνωστικού αντικειμένου της ψυχολογίας με τα παρακάτω θέματα:

 

·         Η Ψυχολογία της Ευτυχίας - (13/11/2021)

·         Η Ψυχολογία του Έρωτα & της Αγάπης -  (20/11/2021)

·         Η Ψυχολογία της Συμβίωσης - ­(27/11/2021)

·         Η Ψυχολογία της Λογικής -  (04/12/2021)

·         Η Ψυχολογία του Διαζυγίου -  (11/12/2021)

·         Η Ψυχολογία της Λογικής -  (18/12/2021)

·         Η Ψυχολογία των Κανόνων & των Ορίων στα παιδιά. -(08/01/2022)

·         Η Ψυχολογία της Απώλειας & του Πένθους -(15/01/2022)

·         Η Ψυχολογία της Σεξουαλικότητας ­- (22/01/2022)

 

      Ποιος ο στόχος της ψυχολογικής διαδικτυακής δράσης μας;

Στόχος αυτής της σημαίνουσας δράσης είναι η ψυχολογική επικοινωνία, η διαδραστικότητα, η εκπαίδευση, η ενημέρωση καθώς και η υποστήριξη όλων μας από ειδικούς Συμβούλους Ψυχικής Υγείας.

      Σε ποιους απευθύνονται τα Σεμινάρια Ψυχολογίας;

Τα εν λόγω Σεμινάρια απευθύνονται σε μικρούς και μεγάλους ανθρώπους, σε ενήλικες κάθε ηλικίας που θέλουν να ενημερωθούν και να ενισχύσουν σημαντικούς τομείς της ζωής τους, να βελτιώσουν την ψυχική, γνωστική και συναισθηματική τους κατάσταση.

      Με ποιόν τρόπο θα διεξαχθούν τα Σεμινάρια;

Τα ενημερωτικά Σεμινάρια του Psycho-Logic θα γίνονται διαδικτυακά σε προκαθορισμένη ώρα και ημέρα με ειδική θεματολογία όπως αναφέρεται παραπάνω.

   

      Ποιο είναι το κόστος των Σεμιναρίων;

Οι συμμετέχοντες θα παρακολουθήσουν το σεμινάριο με συμβολικό κόστος 12€ και στη συνέχεια θα λάβουν εντελώς δωρεάν σε ηλεκτρονική μορφή το εγχειρίδιο με το υλικό του σεμιναρίου, χρήσιμα άρθρα και συμβουλές (περίπου 50 σελίδες για κάθε θεματολογία), καθώς και την ατομική βεβαίωση παρακολούθησης.


      Με ποιο τρόπο θα γίνει η πίστωση;

Με κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό πριν την έναρξη κάθε σεμιναρίου.


      Ποια η βασική προϋπόθεση Συμμετοχής;

Βασική προϋπόθεση για την ενεργή και έγκαιρη συμμετοχή σας –καθότι θα είναι περιορισμένος ο αριθμός των συμμετεχόντων- η άμεση συμπλήρωση μόνο μίας ειδικής ηλεκτρονικής φόρμας με την διεύθυνση του ηλεκτρονικού σας ταχυδρομείου, ώστε να ενημερωθείτε για τον τρόπο διασυνδέσεως και την ακριβή ώρα και ημέρα του κάθε σεμιναρίου καθώς και η καταβολή του συμβολικού κόστους.


      Δηλώστε συμμετοχή ΕΔΩ



Εισηγητές των σεμιναρίων είναι πιστοποιημένοι συνεργάτες του οργανισμού:

Βιογραφικό Εισηγητή: Ο Παναγιώτης Νούνης είναι Σύμβουλος Ψυχικής & Πνευματικής Υγείας. Είναι απόφοιτος (2012) της Θεολογικής Σχολής του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου της Θεσσαλονίκης (Α.Π.Θ.).Το 2016 εισάγεται για 2ο πτυχίο στο Πανεπιστήμιον Κύπρου στο Τμήμα Κλασικών Σπουδών και Φιλοσοφίας, με ειδική κατεύθυνση ή ειδίκευση σε Δευτερεύον Πρόγραμμα Πτυχίου Ψυχολογίας (MINOR) στο Τμήμα Ψυχολογίας. Έχει  λάβει ειδική εκπαίδευση απο την «N.S ACADEMY» ως «Life Coach» - «Ειδικός Παιδικής Ψυχολογίας» - ‘’ Ειδικός Πνευματικής (Sprirituality) Υγείας’’. Το 2021 εισάγεται στο μεταπτυχιακό (ΜSc) πρόγραμμα του European University of Cyprus ’Ψυχολογία Παιδιών & Εφήβων’’, επίσης εισήχθη στο μεταπτυχιακό (ΜSc)  πρόγραμμα ’Εφαρμοσμένη Κινησιολογία των Ενόπλων Δυνάμεων  & Σωμάτων Ασφαλείας’του Πανεπιστήμιου Θεσσαλίας.

 

Βιογραφικό Εισηγήτριας: κ. Ιωάννα ΚατσιμίγαΣύμβουλος Ψυχικής Υγείας &  (Διαχείριση Διαζυγίου - Γάμου, Προσωπική Ανάπτυξη). Ασχολούμαι συμβουλευτικά, κυρίως για θέματα που αφορούν την διαχείριση σχέσεων, γάμου, χωρισμού, διαζυγίου, ζητήματα σεξουαλικότητας καθώς και την επίτευξη συγκεκριμένων στόχων για την προσωπική και επαγγελματική εξέλιξη των ανθρώπων. Σπουδές: ΕΚΠΑ, Τμήμα Κοινωνικής Θεολογίας & Θρησκειολογίας (εν εξελίξει). Πανεπιστήμιο Αιγαίου, Συμβουλευτική Ψυχολογία. Εξειδίκευση στο Coaching με στοιχεία Συμβουλευτικής. Πανεπιστήμιο Αιγαίου, δίπλωμα στην  Συμβουλευτική & Προπονητική Ζωής. NS Academy, Life CoachingDepression Awareness - Professional Body Healing Coach. Πανεπιστήμιο Αθηνών, «Διαχείριση Χωρισμού – Διαζυγίου Γονέων».

 

Για περισσότερες πληροφορίες και διευκρινήσεις επικοινωνήστε μαζί μας:

psychologic.gr@gmail.com

(GR) +30 698 307 4743  και +30 698 323 7914

(CY) 00357-96897711


 

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις