ΝΕΟ ΔΩΡΕΑΝ ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΟ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΤΟΥ PSYCHO-LOGIC


 

ΘΕΜΑ: ΓΟΝΕΙΣ & ΠΑΙΔΙΑ βάζοντας ΟΡΙΑ & ΚΑΝΟΝΕΣ

 

Τα όρια στην σχέση γονέων/παιδιών (καθώς και με τους εκάστοτε κατ΄οίκον Φροντιστές των παιδιών) είναι για να διαφυλάξουν την οικογενειακή αγάπη, αφού πρόκειται για μία χρήσιμη γονεϊκή φροντίδα η οποία συνιστά μια ώριμη και καλλιεργημένη στάση των γονέων προς το/τα παιδί/ά τους, το/τα οποίο/α βοηθούν να αναπτυχθεί/ούν ψυχοσωματικά.

Σ΄αυτήν την περίοδο των αυταρχικών και αλλεπάλληλων κρατικών περιορισμών και του αδυσώπητου εγκλεισμού των μικρών και μεγάλων ανθρώπων στις οικείες τους, με αυτήν την αφόρητη ψυχολογικά ‘νέα κανονικότητα’, θα είναι μία πολύτιμη ίσως ευκαιρία οι γονείς είτε οι κατ΄οίκον Φροντιστές/τριες παιδιών να εκμεταλλευτούν τον ελεύθερο χρόνο που έχουν με τα παιδιά τους δημιουργικά και να επαναξιολογήσουν την στάση τους ή και να θέσουν εν διακρίσει από νέου τα ανάλογα όρια και τους κανόνες που επιθυμούν οι γονείς να εφαρμώσουν, στον χρόνο και με τον καλό εκείνο τρόπο που ταιριάζει σε κάθε παιδί ξεχωριστά.

Ως Psycho-Logic αποφασίσαμε να εντάξουμε το συγκεκριμένο εξειδικευμένο ψυχολογικό σεμινάριο στον κύκλο ΔΩΡΕΑΝ διαδικτυακών σεμιναρίων, αντιλαμβανόμενοι τις οικογενειακές δυσκολίες και τα προβλήματα που δημιουργούνται αυτή την ζοφερή περίοδο στις σχέσεις γονέων και παιδιών.

Ας δούμε λοιπόν αυτή την περίοδο σαν μια ευκαιρία για να έρθουμε πιο κοντά με τα παιδιά μας και να αξιοποιήσουμε μαζί τους δημιουργικά και θετικά τον ελεύθερο χρόνο που μας προσφέρεται, που σε κανονικές κοινωνικές συνθήκες δεν θα τον είχαμε.

Η εισήγηση και η επιμέλεια του δωρεάν διαδικτυακού σεμιναρίου θα γίνει από τους συνεργάτες μας:

Την κ. Ιωάννα Κατσιμίγα – Σύμβουλος Ψυχικής Υγείας καθώς και τον κ. Παναγιώτη Νούνη – Σύμβουλος Ψυχικής & Πνευματικής Υγείας.

 

Για δηλώσεις συμμετοχής στο δωρεάν σεμινάριο μας παρακαλούμε όπως συμπληρώσετε έγκαιρα την παρακάτω φόρμα καθότι οι θέσεις είναι περιορισμένες:

ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ



Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις