ΠΡΟΣΚΟΛΛΗΣΗ ΣΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ - ΤΙΝΑ ΜΙΧΑΗΛΙΔΟΥ ΚΕΙΜΕΝΟ

 

ΠΡΟΣΚΟΛΛΗΣΗ ΣΤΟ ΠΑΡΕΛΘΌΝ

Το να είσαι κολλημένη στο παρελθόν σου, κάνει κακό μόνο στη δική σου ψυχολογία!
Το να είσαι κολλημένη στο παρελθόν σου, κάνει κακό μόνο στη δική σου ψυχολογία!
Αυτό είναι λάθος καθώς όταν κάτι τελειώνει πρέπει να μένει στο παρελθόν & όχι να γίνεται ένας φαύλος κύκλος τύπου πίσω-μπρος χωρίς να ξέρεις που θα καταλήξει όλο αυτό.
Όλη αυτή η κατάσταση του να είσαι κολλημένη στο παρελθόν σου, του να κάνεις παρέα με τον πρώην σου σε φθείρει ψυχολογικά, καθώς μέσα σου έχεις μια ελπίδα στο ότι θα είστε ξανά μαζί & φυσικά στο τέλος απογοητεύεσαι.
Το πιο σωστό είναι πως όταν χωρίζεις πρέπει να δίνεις λίγο χώρο & χρόνο στον εαυτό σου ώστε να συνειδητοποιήσεις γρήγορα πως η σχέση σου τελείωσε & πως πρέπει να προχωρήσεις τη ζωή σου & χωρίς εκείνον.
Η ζωή δεν τελειώνει σε έναν χωρισμό ή σε έναν άνθρωπο, θα γνωρίσεις & άλλους ανθρώπους & κάποια στιγμή με μαγικό τρόπο θα γνωρίσεις εκείνον τον κατάλληλο που θα σε αγαπάει πραγματικά.
🎈Αυτό που πρέπει να κάνεις είναι να φτιάξεις την ψυχολογία σου, γιατί πρέπει να εκπέμπεις & στους άλλους μια θετική αύρα.
Τέλος, μην ξεχνάς πως πρέπει να αγαπήσεις τον εαυτό σου & το σώμα σου ώστε να σε αγαπήσουν οι άλλοι & φυσικά μην ξεχνάς να χαμογελάς πάντα αληθινά ακόμα & στις πιο δύσκολες στιγμές σου, διότι το αξίζεις & γιατί σου πάει!!!

Γράφει η συνεργάτιδα μας Τίνα Μιχαηλίδου.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις