ΑΓΑΠΗΣΤΕ ΤΙΣ ΣΤΙΓΜΕΣ ΣΑΣ!!!

 


Αγαπήστε τις στιγμές σας!!!

Είναι σημαντικό αυτή την περίοδο των περιορισμών, να κρατήσετε τους ίδιους ρυθμούς που είχατε και πριν, όσο και όπου αυτό είναι εφικτό.

Μια συνέντευξη από ένα ζευγάρι που έμεινε 68 ημέρες μέσα στο σπίτι στην πόλη της Γιουχάν, εξήγησε πως ένας τρόπος για να διατηρηθεί η ψυχική υγεία και η ισορροπία τους ήταν να μην χαθεί η ρουτίνα.

Κάντε τις καθημερινές σας δουλειές στο σπίτι όπως και πριν, διατηρήστε την ρουτίνα του προγράμματος σας, στο μαγείρεμα, την καθαριότητα, το συμμάζεμα, την ώρα του φαγητού και ότι άλλο είχε το πρόγραμμα σας πριν την καραντίνα.

🎈Δημιουργήστε, νέες συνταγές και γεύσεις, διακοσμήστε μια γωνία στο σπίτι, ζωγραφίστε με πάθος, βρείτε τρόπους να δημιουργήσετε μικρά συμβολικά ‘’δώρα’’ για τους αγαπημένους σας.

🎈Γυμναστείτε έστω και για λιγότερη ώρα μέσα στο σπίτι, βρείτε ένα από τα δωρεάν βίντεο εκγύμνασης στο you tube.
Διαβάστε, εκείνα τα βιβλία που έχετε αφήσει στην μέση εδώ και καιρό, ή βρείτε δεκάδες site που προσφέρουν δωρεάν βιβλία σε μορφή ebook.

🎈Εμπλουτίστε τις γνώσεις σας, σε όποιο θέμα σας ενδιαφέρει είτε σαν χόμπι, είτε σαν ιστορικό γεγονός, μάθετε περισσότερα πράγματα για αυτό, αναζητήστε στο ιντερνέτ όλες τις πληροφορίες που πριν δεν είχατε τον χρόνο να το κάνετε.

🎈Χαλαρώστε, προσφέρετε στον εαυτό σας στιγμές χαλάρωσης είτε ακούγοντας μουσική, περιποιηθείτε το σώμα σας τώρα που έχετε τον χρόνο να το κάνετε, ακόμη και αν έχετε πολλές υποχρεώσεις, τώρα σίγουρα περισσεύει χρόνος για εσάς.

🎈Επικοινωνήστε, με φίλους που έχετε χαθεί, με την οικογένεια σας που μέχρι πρότινος λέγατε μόνο τα απαραίτητα, συζητήστε, προβληματιστείτε και ονειρευτείτε μαζί τους καλύτερες στιγμές στο μέλλον.

🎈Ακούστε, τους αγαπημένους με την καρδία σας αυτή την φορά, βρείτε τα συναισθήματα πίσω από τις λέξεις ... των παιδιών σας, των αγαπημένων και των φίλων σας.

🎈Αγγίξτε, όσο περισσότερο μπορείτε τους οικείους σας, η επαφή και συγκεκριμένα η αγκαλιά έχει ευεργετικές ιδιότητες στον ψυχισμό και την ηρεμία, ακόμη και με τα κατοικίδια σας.

🎈Διώξτε, τους φόβους τα άγχη και τις αγωνίες, ακόμη και όπου αυτά είναι λογικό να υπάρχουν, αν κάτι μας έμαθε ο χρόνος που διανύουμε είναι ότι δεν μπορούμε να προγραμματίσουμε και να ελέγξουμε τίποτα από το μέλλον, ακόμη και το άμεσο. Το παρόν έχουμε μόνο στα χέρια μας, ας φροντίσουμε να το κάνουμε μια ευκαιρία να γίνουμε καλύτεροι τόσο για τον εαυτό μας όσο και για όσους αγαπάμε!


Η ομάδα του Psycho-logic.gr

Δείτε τις υπηρεσίες μας ΕΔΩ

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις